Alex de Souza'nın Gol Sevinci Tepki Topladı





Coritiba forması giyen Alex de Souza, eski takımı Cruzeiro'ya attığı golden sonra sevinince tepki topladı.



Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, Brezilya liginde haftaya damgasını vurdu. Coritiba'nın deplasmanda Cruzeiro'ya 3-2 yenildiği maçta forma giyen ve takımının gollerinden bir tanesinin altına imzasını atan deneyimli futbolcu, bu gol sonrası sonrası hareketleriyle tepki topladı.



GOL SEVİNCİ YAŞADI



Eski bir Cruzeirolu olan Alex de Souza'nın gol atması halinde tepkisiz kalması beklenirken, Brezilyalı futbolcu ise tam tersine aşırı bir reaksiyon göstererek gol sevincini yaşadı. Eski Fenerbahçeli oyuncu 2003'te Cruzeiro forması ile kulüp tarihinin en başarılı sezonlarından bir tanesini geçirmiş ve Brezilya'da şampiyonluğa ulaşmıştı.



"ALEX TARAFTARLARI ÜZDÜ"



Brezilya basını Alex'in hareketinin mavi-beyazlı camiayı üzdüğünü yazdı. Oyuncunun gol sonrası hareketlerinin aşırıya kaçtığı değerlendirmesinde bulunulurken, taraftarlar da sosyal medyada üzüntülerini dile getirdiler. Cruzeiro'lu taraftarlar Alex'in Fenerbahçe ile yollarının ayrılmasının ardından Belo Horizante sokaklarında bir yürüyüş düzenleyerek, oyuncuya kendi takımlarını seçmesi ve tekrar mavi-beyazlı formayı giymesi yönünde çağrıda bulunmuşlardı.




Yorumlar