Çoraptan Toka Yapımı | Renkli Tel Toka Yapımı | Evde Toka nasıl yapilir







ÇoraptanEvde Toka nasıl yapilirToraptan Toka Yapımı | Renkli Tel Toka Yapımı | Evde Toka nasıl yapilir



Çorapla Topuz Yapımı



Aşağıdaki videoda, çorapla büyük ve düzgün bir topuz yapımı anlatılıyor. Topuzun yapılışını görmek için 2. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz.

Bu videoda, saçlarınızı önce atkuyruğu yapıp, daha sonra kalın bir yünlü çorap kullanarak nasıl düzgün bir topuz yapabileceğiniz anlatılıyor.

Çorapla Topuz Nasıl Yapılır?

Topuz yapmakta zorlanıyorsanız ya da yaptığınız topuzlar istediğiniz gibi görünmüyorsa eski bir çorap işinize yarayabilir. Çorapla topuz yapmak için ihtiyacınız olan malzemeler; 1 çorap (eğer inceyse 1 çift gerekebilir), makas, lastik toka ve firkete. Çorabı seçerken, dışarıdan fazla belli olmaması için (gerçi topuzu iyi yaparsanız çorap görünmez) saç renginize yakın bir renk seçmeniz daha iyi olacaktır. Çorapla yapılan topuzların düzgünlüğüne ve büyüklüğüne inanmakta zorluk çekebilirsiniz! Aşağıdaki “çorapla topuz nasıl yapılır” videoları aşağı yukarı birbirinin aynısı. Bazı videolarda, örgülü topuz veya büyük/küçük topuz gibi farklar var ve teknikler çok azda olsa değişebiliyor.



Pratik düşünülmüş bir fikir daha. Acil bir yere yetişmeniz gerekiyor  ve saçlarınızı topuz yapmak istiyorsunuz . Çoraptan topuz tokası yapmaya ne derseniz ? İşte sizlere topuz modellerinden hoş bir tasarım. Hemen eski bir adet çorap bulun ve parmak ucunu kesin, sonra çorabı içe doğru yuvarlak rulo haline getirerek katlayın. Sonra at kuyruğu yaptığınız saçınızı çorabın içinden geçirerek saçlarınızıı görünmeyecek şekilde çorabın içine sokun.



Toplu iğne, Tel toka ve Kürdan yardımıyla Kolay Desenli Oje Nasıl Yapılır? - Tel Toka

Hafta sonuna girerken sizinle pratik bir kendin yap projesi paylaşmak istedim. Hafta sonu olur da boş vaktiniz olursa denemek istersiniz belki. Bu şık tokalar için ihtiyacınız olan 4 malzeme var. Tel toka, inci, ince takı teli ve küçük pense.

Öncelikle ince teli tokaya sabitleyin. Ardından bir adet inciyi tele geçirin ve teli tokaya bir tur dolayın. Aynı işlemi tokanın ucuna kadar devam ettirin. En son teli yine tokaya sabitleyin. Takıcılarda dünya paraya satılan incili tokanız hazır.

Güle güle kullanın:)







toka yapımı dıy,

evde toka yapımı,

fiyonk toka yapımı,

lastik toka yapımı,

kolay toka yapımı,

kurdele toka yapımı,

kurdeleden toka yapımı,

tel toka yapımı,

çoraptan toka yapımı,

tütü toka yapımı,

toka yapımı,

el yapımı toka,

toka kutusu yapımı,

kurdela toka yapımı,

lastikten toka yapımı,

lastikli toka yapımı,

sihirli toka yapımı,

stardoll toka yapımı

https://youtu.be/MwG6IXea-CE

https://youtu.be/MwG6IXea-CE

https://youtu.be/MwG6IXea-CE

https://youtu.be/MwG6IXea-CE

https://youtu.be/MwG6IXea-CE

https://youtu.be/MwG6IXea-CE


Yorumlar